miércoles, 19 de junio de 2013

Noticies de tecnologia

Facebook copia els famosos hashtag a twitter.

Los Angeles
tecnologies
 




Facebook encara que sigui la red social mes important del món encara no ho te tot. Per aquest motiu facebook a copiat el famosos hashtag a twitter, Ja que desde fa molt aquest famós símbol esta siguent utilitzat molt dins del món de la televisió per poder seguir grans events ja que es utilitzat per seguir grans conversacions a nivell mundial sobre un tema de actualitat.

Aquesta icona a demostrat ser una gran eina per poder seguir i participar en grans conversacions en temps reals en programes televisius en directe o esdeveniments de màxima actualitat com el atemptat de Boston.
Aquesta eina també ajuda molt per poder medir les audiències i el perfil de telespectador que segueix aquell tipus de programa (edad, sexe, interessos...).

Facebook aclareix que a partir de ara utilitzara el hashtag ja que en grans events els podrien ajudar a acoseguir grans records de comentaris ja que per exemple en la darrera edició dels oscars aconseguir 66,5 millons de interaccions mitjançant aquesta red social mentre twitter va aconsegui moltes més interaccions mitjançant la famosa incona del hashtag.





Yahoo! ha rebut mes de 12.000 peticions de informació dels seus usuaris per part del govern dels EEUU.

silicon valley
tecnologies
 



Entre el desembre del 2012 i i maig del 2013 yahoo! Ha rebut entre 12.000 i 13.000 peticions de informació dels seus usuaris per part del govern nord americà.
En la majoria dels cassos les demandes de informació eren per cassos de fraus, homicidis, raptes i altre delictes.

Yahoo! Amatitza que pensarà accions per millorar la protecció de dades dels seus usuaris y defensarà els seus drets y agrairan la confiança depositada amb ells.

Aquest escàndol ha arribat fins el punt que les grans empressas de silicon valley comencin a prendre accions sobre la privacitat dels seus usuaris i la necessitat de ser transparents amb ells.

Apple, Facebook y Microsoft també han donat explicacions al respecte.

La red social tuenti llença una aplicació per truca i per parlar per chat sense gastar dades del mòbil.
Barcelona
 

El operador de telefonia tuenti disposarà de una aplicació amb la qual es podrà parlar per veu a traves de internet i enviar missatges sense la necessitat de tindre dades de internet.
Per poder utilitzar-ne aquesta aplicació anomenada zerolimites  serà necessari ser client de la operadora telefònica.
La companyia si que obligarà a fer un mínim cost per poder-ne utilitzar aquesta aplicació la unica condició que hi aura serà que podràs utilitzar aquesta plataforma un màxim de trenta dies a partir del dia que t’aguïs quedat sense crèdit per poder trucar.

El client podrà parlar amb gent d’altres companyies òbviament nomes gastara dades el client de l’altre operadora ja que no disposara d’aquest servei extra.

Aquesta aplicació podrà ser utilitzada a partir de la semana que ve per ha dispositius androids i mes endavant s’aniran incorporan per altres plataformes com apple, Windows phone y blackberry

No hay comentarios:

Publicar un comentario